Exxellence » Actueel » Nieuws
5 December 2017

3 voordelen van Exxellence 7.0

De nieuwste versie van de Exxellence Suite is gelanceerd. De 7.0 versie zorgt er onder andere voor dat u klaar bent voor de nieuwe privacywet. Het verbetert de interactie tussen inwoner en overheid en het Exxellence KlantContactSysteem is uitgebreid met nieuwe en verbeterde functionaliteiten.

Compliancy

Versie 7.0 is een toekomstbestendig zaaksysteem met een duidelijke focus op compliancy. Certificeringen (TPM en NEN2082) en het nu al gereed hebben van AVG zijn daarin goede voorbeelden. Met de Exxellence Suite 7.0 draagt Exxellence bij aan de eisen die de AVG vanaf mei 2018 u oplegt. Door zowel de aspecten 'privacy by design' en 'privacy by default’ toe te passen binnen de oplossing, is Exxellence Suite voorbereid op deze veranderingen.

Schaalbaar

De grootste wijziging van de Exxellence Suite is te vinden onder de motorkap, waar de gehele architectuur van onze oplossing verbeterd is. De technische architectuur biedt overheden een schaalbare oplossing waarbij performance en user experience continu gemonitord en opgeschaald kunnen worden. Door de upgrade van het ZaakSysteem heeft de gebruiker sneller alle relevante informatie van de inwoner beschikbaar. Hiermee worden zaken op een snelle en efficiënte wijze afgehandeld waardoor de dienstverlening richting inwoners verbetert.

Inwoner in de regie

De inwoner wil steeds meer in regie zijn over zijn of haar eigen data en zaken. Dat zie je ook terug in de uitbreiding van het Digitaal Loket. Aan dit Loket is de tweewegcommunicatie toegevoegd waarmee communicatie tussen inwoner en overheid eenvoudiger, inzichtelijker en toegankelijker is geworden.  Zo ontstaat er een meer interactie tussen inwoner en overheid. Daarmee verbetert de bereikbaarheid van de overheid én de tevredenheid van de inwoner verbetert.

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding