Exxellence » Actueel » Nieuws
31 May 2017

Nieuw bij Exxellence: projectmanager Vivette van Cooten

Vivette van Cooten is de nieuwste aanwinst bij Exxellence. Als projectmanager is ze het eerste aanspreekpunt bij implementatietrajecten. Haar visie? “Dat je goed je werk kunt doen, zonder stil te hoeven staan bij de software die je gebruikt.”

“Deze week ben ik inmiddels bij twee externe klanten begonnen, uiteraard krijg ik daarbij nog ondersteuning van mijn collega-projectmanagers Marian Wolthuis en Aldo Spit. Als projectmanager houd ik me bezig met de planningen, afspraken maken en verwachtingen afstemmen. Niet alleen vanuit Exxellence, maar ook vanuit de klant. Tijdens projecten onderhoud ik wekelijks telefonisch contact en als het nodig is kom ik bij de klant op kantoor. Ik vind het sowieso goed om een gezamenlijke kick-off te doen en natuurlijk de livegang.”

“Bij Exxellence spreekt me de cultuur erg aan, het is een nuchter bedrijf met mensen die van aanpakken weten. Iedereen gaat voor het team en niet voor het eigen gewin. Dat past ook bij mijn visie op projectmanagement: betrek het team erbij en zorg ervoor dat je veranderingen niet oplegt.”

“Vanuit mijn master Natuurwetenschappen en Innovatiemanagement geloof ik dat techniek mensen moet ondersteunen in het werk, zonder dat het te veel aanwezig is. De technische kant laat ik graag over aan de mannen en vrouwen die daar goed in zijn, maar ik vind het belangrijk dat mensen op een goede manier kunnen werken. Software moet een natuurlijk iets zijn, waarbij je niet meer bij stil hoeft te staan.”

“Ik vind het leuk om met projecten bezig te zijn, dingen te regelen en te organiseren en het overzicht te houden. Het is belangrijk dat je in contact blijft met de klant en duidelijke afspraken maakt. In een implementatieproject is het goed als je gezamenlijk optrekt om het doel te bereiken. Dat je je samen inspant voor het uiteindelijke resultaat.”

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding