Exxellence » Onze software » DigiKoppeling

Exxellence DigiKoppeling

Voor het gemakkelijk, eenduidig, veilig en betrouwbaar uitwisselen van gegevens binnen het overheidsdomein

In de digitale overheid van nu, gaan we uit van een overheid die op veilige en betrouwbare manier samenwerkt met heel overheidsland. Daarvoor is het nodig om het ICT-systeem van elke overheidsinstelling te koppelen aan die van anderen. Exxellence zorgt met de Exxellence DigiKoppeling voor gemakkelijke, eenduidige, veilige en betrouwbare uitwisseling van berichten binnen het overheidsdomein. 

De Exxellence DigiKoppeling omarmt de volledige set aan koppelvlakstandaarden van het College Standaardisatie om elektronische berichten juist, leesbaar en uitwisselbaar te maken en deze veilig en betrouwbaar te verzenden. Met de Exxellence DigiKoppeling als koppelpunt binnen uw ICT-infrastructuur:

  • kunt u eenvoudig digitaal berichten uitwisselen met collega-overheden en ketenpartners (die ook gebruikmaken van de digikoppeling-aansluiting).
  • beschikt u over een centrale aansluiting op landelijke voorzieningen en (toekomstige) basisregistraties. 

U kunt aansluiten op onder andere het Omgevingsloket online (OLO), MijnOverheid Berichtenbox, Lopende Zaken en CORV en het HandelsRegister (NHR) - én gebruikmaken van de technische standaarden WUS, EBMS en in de toekomst WSRM.

De Exxellence DigiKoppeling heeft een rol in de oplossing voor het thema Gegevens & koppelingen.

Lees verder over Berichtenbox

Lees verder over Lopende zaken

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding