Exxellence » Onze software » KennisBank

Exxellence KennisBank

Voor directe en eenduidige beantwoording van vragen

De Kennisbank zorgt voor de beste voorziening van de benodigde informatie voor de medewerkers van uw KCC. Hoe? De Exxellence Kennisbank is het systeem dat toegang biedt tot Vraag-Antwoordsystemen en databanken, zoals die van Sdu Information Solutions en/of Samenwerkende Catalogi. Met die content geven medewerkers het snelst en gemakkelijkst antwoord op binnenkomende vragen.

De Kennisbank is zó ingericht, dat vanaf de eerste dag toegang is tot alle content, maar dat de wegen daartoe wel eigen gemaakt kunnen worden. Zo kunt u vragen en antwoorden toevoegen aan de VAC’s, vertalingen bijvoegen en synoniemen aangeven. Werkt u in een zogenaamde Redactiemodule, dan heeft u het recht om content te publiceren of migreren. U kiest zelf welke medewerkers wel en niet mogen aanpassen.

De Exxellence KennisBank heeft een rol in de oplossing voor het thema Klantcontact. De data uit de Kennisbank zijn een welkome aanvulling op het Klantcontact, dat weten we zeker. Waarom? Onze Kennisbank is volledig in co-creatie met gebruikers ontwikkeld.

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding