Wij bieden oplossingen voor:

Exxellence » Lokale overheid

Software voor lokale overheden

Gemeenten werken dagelijks vragen, verzoeken en aanvragen van bewoners en instellingen af. Via welk kanaal het klantcontact ook tot stand komt, de procedure blijft gelijk en de output constant. Van uw gemeente verwacht u dat zij zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk werkt, dat organisatiedoelstellingen worden gehaald én dat de gemeente voldoet aan de eisen die we tegenwoordig aan haar stellen. Dát is wat Exxellence uw gemeente te bieden heeft: een Exxellence Suite die uw dienstverlening gemakkelijk en veilig inricht.

Exxellence Suite voor gemeenten

De Exxellence Suite is het totaalpakket van al onze softwareoplossingen. Met de verschillende Suite onderdelen zorgt u voor een optimale en toekomstbestendige ICT-architectuur van uw gemeenteapparaat. Wat betekent dit? Gemeenten krijgen een totaaloplossing voor hun KlantContactSysteem, waar alle (aan)vragen van elk kanaal binnenkomen. Daar wordt van elke vraag een Zaak met eigen referentienummer gemaakt, die vervolgens gecodeerd doorgestuurd kan worden naar de betreffende collega of afdeling. Zo maakt u optimaal gebruik van de volledige organisatie. Bovendien maakt u voor het afhandelen van directe vragen gebruik van een koppeling met onze KennisBank en Producten en Diensten Catalogus. Het DigitaalLoket uit de Exxellence Suite is natuurlijk waterdicht en veilig, net als de DataDistributie, welke zorgt voor de koppeling tussen alle facetten die privé-informatie over personen en instellingen beheren en gebruiken. Beheren en beheersen doet u via ManagementRapportages en onze BeheerPortaal. U kiest bijvoorbeeld binnen de Exxellence Suite zelf wie welke rechten heeft.

De digitale overheid is toekomstgericht

Bewoners vragen om een nieuw soort communicatie met overheden. Ze verwachten een overheid die snel reageert, gemakkelijk vragen beantwoordt en altijd bereikbaar is. Een digitale overheid kan dat waarmaken. Met het DigitaalLoket kunnen bewoners gemakkelijk zelf op zoek naar antwoorden. Met eFormulieren kunnen zij zelf een verzoek indienen. De juiste informatie wordt zo opgevraagd. Komen er echter persoonsgegevens om de hoek kijken, dan verwachten bewoners een digitale overheid die veilig en vertrouwd is. Exxellence biedt een veilige aansluiting met registratiesystemen, zoals BRP. Voor persoonsgebonden verzoeken kunt u met onze Suite een beveiligde omgeving inrichten die te benaderen is via DigiD. Zo komt u niet alleen de burger tegemoet, maar ook de eisen waar u als gemeente aan moet voldoen: Digitaal 2017 en Digitale Agenda 2020.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over dit thema? Of wilt u misschien meer weten over een bepaalde oplossing en/of de producten die daarbij horen? Exxellence staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het formulier hiernaast invult, nemen wij spoedig contact met u op. De velden met een sterretje zijn verplicht.

Contactform

Contactform

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding