Wij bieden oplossingen voor:

Exxellence » Waterschappen

Waterschappen

Waterschappen werken dagelijks aan ons regionale waterbeheer. Omdat bewoners hiervoor belasting betalen, hebben de waterschappen dagelijks te maken met klantcontacten in alle variaties. We begrijpen heel goed dat het voor beide partijen prettig is om waar mogelijk online te werken. Online dienstverlening via digitale formulieren en een DigiD-login is een uitkomst in onze 24-uurs-maatschappij.

Kies een netwerk van ICT-oplossingen die bij u en uw klanten past. Met de juiste personalisaties past Exxellence Suite als een maatpak. Kijk bij onze software voor de mix die bij u past en laat u door een van onze technische adviseurs informeren.

Als waterschap bent u, net als elke overheid, op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke, efficiënte communicatiewijze voor burgers en bedrijven. Van ons KlantContactSysteem mag u verwachten dat u alle nuttige tools in handen heeft. Bovendien kunnen we u thuismaken in de digitale loketten, die ‘klanten’ via  eHerkenning en DigiD toegang geven tot uw belastingen, voorgaande contactmomenten en aanvragen. Daarnaast kunnen we u ondersteunen in datadistributie. Met Exxellence Suite kunnen we u uiteraard koppelen aan landelijke én interne systemen voor het uitwisselen van data, zoals Basisregistraties. Met de eFormulieren van Exxellence Suite bent u als overheid 24/7 bereikbaar voor aanvragen en bezwaren. Deze eFormulieren zijn volledig in co-creatie ontwikkeld en sluiten daardoor perfect aan op uw gewenste klantcontact. Ze zijn echter zonder enige kennis van programmering volledig aanpasbaar om aan de behoeften van u en uw klanten tegemoet te komen.

Met Exxellence Suite kiest u modulair uw ICT-oplossingen, die passen bij u en horen bij de zorgvraag waar u voor staat. Onze technische adviseurs helpen u graag bij uw keuze.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over dit thema? Of wilt u misschien meer weten over een bepaalde oplossing en/of de producten die daarbij horen? Exxellence staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het formulier hiernaast invult, nemen wij spoedig contact met u op. De velden met een sterretje zijn verplicht.

Contactform

Contactform

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding