Wij bieden oplossingen voor:

Zaakgericht werken voor woningcorporaties

Goede communicatie en dienstverlening is voor uw bedrijfsvoering essentieel. U doet dit al op verschillende manieren. Persoonlijk contact is vaak wenselijk, maar lukt niet altijd. E-mail is een prima alternatief, maar hierbij ontvangt u niet altijd volledige informatie. Zaakgericht werken aan de hand van een goed ingericht digitaal Exxellence KlantContactCentrum biedt uitkomst. Uw relatie bepaalt zelf het gewenste tijdstip van interactie. Vragen en aanvragen worden direct afgehandeld of voor opvolging in uw primaire systeem opgenomen.

Zorgen telefonische informatieverzoeken en servicemeldingen voor piekmomenten? Ontvangt u schriftelijke verzoeken regelmatig onvolledig? Een correct ingericht KlantContactCentrum geeft u de mogelijkheid eenvoudig en open uw diensten aan te bieden en op verschillende manieren contact te met uw relaties te onderhouden. Het Exxellence KlantContactSysteem kan naar wens worden ingezet en faciliteert onder andere inschrijvingen, reparatieverzoeken, servicemeldingen, klachten en suggesties. U krijgt door de formulierinrichting beschikking over juiste en volledige informatie om de juiste vervolgactie te ondernemen. Meldingen worden doorgezet naar uw eigen meldingen- of servicesysteem, of worden verzonden naar de betreffende medewerker.

Het KlantContactSysteem van Exxellence is volledig koppelbaar met alle belangrijke primaire systemen. Daarnaast kunnen eenvoudig nieuwe koppelingen worden gebouwd en aangebracht. We kunnen u nu bijvoorbeeld voorbereiden op de livegang van het landelijke systeem BRP. Exxellence verzorgt de volledige integratie van het KlantContactSysteem in uw organisatie. 

Exxellence is een van de belangrijkste leveranciers van ZaakSystemen en KlantContactSystemen binnen de (semi)overheid en kan bogen over jarenlange ervaring. Met Exxellence gaat u bovendien een echte partnerschap aan: we luisteren, passen aan en ontwikkelen waar we kunnen, vraaggestuurd en samen met u.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over dit thema? Of wilt u misschien meer weten over een bepaalde oplossing en/of de producten die daarbij horen? Exxellence staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het formulier hiernaast invult, nemen wij spoedig contact met u op. De velden met een sterretje zijn verplicht.

Contactform

Contactform

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding