Exxellence » Waarom Exxellence?

Complete oplossingen zijn meer dan alleen software

“Samen met u op weg naar een overheid die informatie- en communicatiestromen eenvoudig heeft  ingericht.”

Waarom Exxellence?

Exxellence is meer dan alleen een softwareleverancier. We trekken samen op om de dienstverlening aan de inwoners en bedrijven te optimaliseren. Exxellence is een Software Service Organisatie: naast leverancier zijn wij implementatiepartner, adviseur en dienstverlener. We kijken verder dan ons eigen product. Het gaat ook om vereenvoudigen van processen en het werken van communicatie naar interactie. We weten dat we met onze software uw organisatie beter bereikbaar maken en u daarmee plaats-, tijd- en mediumonafhankelijk kunnen laten werken.

Duale aanpak

Samen Exxelleren betekent samen kiezen welke tools nodig zijn om de beste de dienstverlening aan de inwoners te bieden, zodat deze de optimale dienstverlening ontvangt. Bovendien zorgen we voor de implementatie die bij u past.

Exxellence maakt gebruik van een duale aanpak. Enerzijds kunt u kiezen voor een totaaloplossing voor front-, mid- en backofficeoplossingen in software. Anderzijds is het bij Exxellence mogelijk voor slimme aansluitingen op bestaande oplossingen van externe partijen. Onze systemen bieden u de vrijheid en openheid om gemakkelijke aansluiting mogelijk te maken.

Complete ontzorging en samenwerking

Exxellence levert een totaalpakket aan oplossingen. Van begin tot eind wordt alles voor uw organisatie geregeld. Dit scheelt veel tijd en energie, waardoor u zich beter kunt richten op uw kerntaken.

Samenwerking met de klant staat bij ons centraal. Onze standaard kwaliteitssoftware is voor elke overheidsorganisatie bruikbaar. Indien nodig passen we maatwerk toe. Dit doen wij samen met u! Wij ondersteunen uw functioneel- en applicatiebeheer bij de dagelijkse werkzaamheden en bij projecten. Door outsourcing en hosted services ontzorgen wij op infrastructuur en technisch beheer.

Extra service

Wij van Exxellence maken deel uit van Kune Group. We werken daarbinnen nauw samen met bedrijven als SMQ en VeloA. Met ondersteuning van onze zusterondernemingen kunnen wij u snel en volledig helpen met uw digitale vraagstukken.

Zit u met een digitaliseringsvraagstuk en bent u benieuwd naar onze unieke aanpak?

Wij komen graag bij u langs!  Maak een afspraak

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding