Exxellence » Waarom Exxellence? » Werkwijze

Oplossingsgerichte service

Een overheid, waterschap of woningcorporatie kan van Exxellence verwachten dat wij producten en dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Onze software is ontwikkeld vanuit onze ambitie om processen te optimaliseren en klanten beter te kunnen bedienen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We gaan met u in gesprek, kiezen samen met u de beste koers en bouwen dan aan een oplossing die het beste bij u past. Zo exxelleren we samen in het ondersteunen van de dagelijkse klantcontacten van uw organisatie.

Uw vraag wordt altijd met zorg bekeken en multidisciplinair behandeld. Omdat we werken met verschillende experts, kiezen we voor een aanpak via de Scrum-methode: snelle sprints en regelmatig overleg om samen tot een overwogen resultaat te komen. Samen met een vijftigtal exxellerende medewerkers zoeken we samen met u de juiste zaakgerichte oplossing. U krijgt uw eigen projectleider toegewezen, die u ondersteunt in samenwerking met sales en consultants.

De duale aanpak van Exxellence

Exxellence werkt duaal en met een open architectuur. Onze afnemers kiezen of ze gaan voor een totaaloplossing van front-, mid- én backofficeoplossingen in software of losse componenten en modules willen gebruiken. Maar afnemers kunnen ook kiezen voor een slimme aansluiting op bestaande oplossingen van andere partijen. Onze systemen bieden ons de vrijheid en openheid die we nodig hebben om u werkelijk vraaggestuurd te kunnen bedienen.

Kiest u voor Exxellence? Dan kijken we samen met u welke modules uit onze Exxellence Suite het beste bij u passen. Heeft u een andere of meer specifieke vraag, of kunnen we een aanpassing in uw richting ontwikkelen? Exxellence werkt binnen het netwerk van Kune Group aan oplossingen op maat.

Exxellence.nl maakt gebruik van cookies - Lees hier meer over in ons privacy statement - Verberg deze melding